Цаца на фурна

15/05/2011
тин
оттинНовак276
"Хрупкава цаца без пържене? Мисията е възможна с нашето предложение за цаца на фурна!"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 414
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке.

Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус. Прибавяме доматеният сок и олиото. Разбъркваме добре.

Слагаме във фурната и печем на 180 градуса за около 40-50 минути.подобни рецепти тук

5 4
4 8
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

моряка
моряка
27.01.2014 23:15
Това е цаца плакия.Става и с цели лаяжи
1
0
миглена
миглена
27.01.2014 18:48
защото няма нищо общо с рецептата :)
1
0
лукчо
лукчо
22.08.2013 12:39
защо на снимката цацата е с глави, нали се махат?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв