Бистър курбан

07/02/2016
"Курбан, както се прави - бистър и вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 514
  • Преглеждания за месеца448
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • овче месо - 500 г
  • сол
  • черен пипер
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин.

Готовото месо обезкостете и прехвърлете в друг съд. Добавете прецедения бульон. Овкусете със сол и черен пипер и заварете още 5 мин.

Сервирайте горещ.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка Тасева
и ние го правим само,че в голям казан и на огън :)) върви с бира и чесън :))))))))
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв