Бистър курбан

07/02/2016
"Курбан, както се прави - бистър и вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 600
  • Преглеждания за месеца589
  • Преглеждания за седмицата26
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • овче месо - 500 г
  • сол
  • черен пипер
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин.

Готовото месо обезкостете и прехвърлете в друг съд. Добавете прецедения бульон. Овкусете със сол и черен пипер и заварете още 5 мин.

Сервирайте горещ.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Тасева
и ние го правим само,че в голям казан и на огън :)) върви с бира и чесън :))))))))
2
0