Супа топчета с фиде и ориз

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
08/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 875
  • Преглеждания за месеца562
  • Преглеждания за седмицата176
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се слагат размразените топчета. Настъргват се морковите и лукът. Нарязва се магданозът.

Добавя се олиото и маслото, черен пипер и сол на вкус. Добавя се вода и се оставя да ври за около 40 мин.

Добавят се оризът и фидето и се оставя да ври още 10 мин. В отделна купа се разбиват яйцето, киселото мляко, брашното, оцет и лимонов сок.

Трябва да стане като гъста кашичка. Тенджерата се отстранява от огъня. Слага се малко от супата в застройката и се изсипва в тенджерата, като се разбърква постоянно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#210215
Бърза. лесна , вкусна.
0
0