Пилешки воденички по селски

08/02/2016
отНовак
"Един тиган и един пакет пилешки воденички са напълно достатъчни, за да ви вземем акъла Ще опитате ли нашето предложение за обяд "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции2-3
  • Преглеждания общо23 554
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата140
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • карантия - 450 г пилешки воденички
  • червен лук - 1 малка глава
  • зелен лук - 1 - 2 стръка
  • лук - 1 малка глава, стар
  • чушки - 2 - 3 бр. печени
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почиствате, сварявате и нарязватеводеничките.

Нарязвате стария лук на полумесеци, а зеления-на ситничко.

Всички съставки ги запържвате в малко олио на тиган до омекване на лука.

Сол и черен пипер слагате по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Много бих искала и аз да работя някой ден но в собствен и да науча още повече неща.
1
0
Радомира Михайлова
Пожелавам ти го! :)
0
1
Ваня Георгиева
Много са вкусни.Аз не слагам чушка,но другия път ще пробвам.
2
0
Радомира Михайлова
Стават чудесни с печената чушка, така ги правиха в ресторанта където работих и от там си занм така да ги правя.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни рецепти