Трюфел бонбони със сирена

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
138
180
30
1
09/02/2016
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 410
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сирената се настъргват. Прибавят се подправките. Всичко се разбърква добре и се оформят топчета-хапки. Овалват се в сусам, червен пипер и магданоз. Поднасят се с вино.

Забележка:

В сместа може да се добави и чесън по желание. Ако сместа е твърда и не може да се образува топче, може да се добави малко зехтин. За поръсване могат да се ползват и смлени орехи. Вариациите са много.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
09.11.2019 21:00
много добре се вързаха тези бонбони към платото ми с коктейли хапки за рожденния ми ден
0
0
Мария
Мария
11.03.2016 09:21
Освен в поръската можем да използваме въображение и при подбор на основната съставка.Следващия път мисля да опитам със синьо сирене.
Благодаря за чудесната идея.Наистина ефектно и вкусно мезе.
0
0
Марина
Марина
09.02.2016 19:03
Вкусно и ефектно мезе за вино :)
0
0