Постен боб без запръжка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
09/02/2016
"Вкусотийки от кухнята на баба - постен боб без запръжка "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 616
  • Преглеждания за месеца519
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба за 6-8 часа, отцеждаме го и заливаме с чиста вода, слагаме да заври.

Изхвърляме първата вода и наливаме нова гореща вода.

След около 30 минути добавяме сушената чушка, морковите и целината нарязани на дребно, олиото и варим до омекване на боба.

Добавяме доматите и овкусяваме с джоджен, чубрица, сол и червен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар