Чорба от чесън

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682802434
10/02/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 113
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пресен чесън - 3 - 4 връзки
  • вода - 1 л
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • магданоз - 1/2 връзка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се нарязва на ситно и се запържва в олиото. Добавете брашното към него, предварително размито в малко вода. Прибавете водата.

Сложете черен пипер и сол на вкус. Оставете да ври докато чесънът омекне.

Преди да свалите от котлона добавете магданоза, нарязан на ситно. Супата се поднася студена.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар