Супа с агнешки дреболии

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3652641924
10/02/2016
"В сезона на агнешкото ви препоръчваме да си направите и тази разкошна супа от агнешки дреболийки"
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо83 977
  • Преглеждания за месеца1036
  • Преглеждания за седмицата62
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме агнешките дреболии и ги нарязваме на ситно. Връщаме ги в бульона.

Прибавяме лука, морковите и магданоза, нарязани на ситно. Варят се до готовност на лука и фидето.

Овкусяваме със сол, черен пипер и джоджен на вкус. След като е готова супата застройваме с яйцето и киселото мляко.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кали Анастасова
Много добра рецепта. Аз замених фидето с шепа ориз, добавих 2 гъби и пресен леощян.
1
0
Петя Конова
Петя Конова
25.01.2018 16:32
Супер вкусно!
1
0