Най-мързеливата домашна лютеница

11/02/2016
"Практичните домакини ценят времето си, затова приготвят най-мързеливата домашна лютеница!"
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции8-9
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо129 584
  • Преглеждания за месеца10992
  • Преглеждания за седмицата2008
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеленчуците и ги нарежете на парчета. Сложете ги в подходяща тава и ги поръсете със солта и захарта.

Налейте олиото и оцета. Сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна и печете 2 часа от завирането на сместа.

Готовите зеленчуци пасирайте до получаването на гладка лютеница. Насипете в сухи буркани и охладете.

Варете 5 минути, за да се стерилизират бурканите.

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Биляна Владова
Това си е лично мое мнение и не искам да обиждам кулинар или рецептите му. Миналата година я изпробвах два пъти, като първият следвах рецептата до прашинката сол, а вторият път всичко беше на око. И двата пъти както на мен така и на всички вкъщи нещо не ни беше както трябва. тази година трети опит няма да има.
2
0
Веселина Константинова
Много се радвам, че ви допада! Пропорциите са овкусяване са много точни!
5
2
Галичка Николова
И аз я правих.Според мен е най-доброто решение за домакини,които нямат свободно време,а и не е нужно да висиш с часове,да печеш,да белиш,да пържиш..Резултата е същия.
8
3