Бабините заляти яйца

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140315225
12/02/2016
"Представяме ви една уникално вкусна и лесна рецепта от кухнята на Баба - а Баба готви най-добре "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
59 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо241 037
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата32
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена59

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера завирам вода в която слагам 1 с.л. оцет и малко сол.

Чуквам яйцата и чакам да се забулят, след което ги вадя с решетъчна лъжица.

Приготвям си чинии, в които съм натрошила малко сирене и кисело мляко.

Слагам яйцата отгоре. В друг съд завирам олио и поливам яйцата които предварително съм поръсила със червен пипер.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
комбат
комбат
07.01.2018 01:17
защо я предлагате като различна рецепта ,това са класически яйца по панагюрски.
22
0
Веселина Гатева
А пробвали ли сте с водата,в която са врели яйцата да направите каша с масло и брашно.Много е вкусна.Яйцата се сервират върху фрикасето,поръсени с червен пипер.Това правеше моята баба.
8
0
Биляна Владова
това е рецептата която приготвя моята майка, а тя я е научила от нейната баба. явно има много варианти на едно и също ястие, които винаги са много сполучливи и вкусни.
1
1
Биляна Владова
това е рецептата която приготвя моята майка, а тя я е научила от нейната баба. явно има много варианти на едно и също ястие, които винаги са много сполучливи и вкусни.
0
0
Таня Левенова
слагам и чесън
26
2