защо я предлагате като различна рецепта ,това са класически яйца по панагюрски.
07.01.2018 01:17
22
Веселина Гатева
А пробвали ли сте с водата,в която са врели яйцата да направите каша с масло и брашно.Много е вкусна.Яйцата се сервират върху фрикасето,поръсени с червен пипер.Това правеше моята баба.
10.09.2017 20:03
8
1
Биляна Владова
това е рецептата която приготвя моята майка, а тя я е научила от нейната баба. явно има много варианти на едно и също ястие, които винаги са много сполучливи и вкусни.
25.04.2018 06:45
1
1
Таня Левенова
слагам и чесън
17.02.2017 19:07
26
2
Тодорка
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
13.01.2017 09:52
20
Monika Ivanova
Наиситна и моята баба честичко ги правеше Панагюрските яйца, защото бабите знаят как да глезят вкусовете на внучетата.
10.05.2016 04:37
23
Биляна Владова
и аз ги правя с масло, но до сега не съм слагала мляко и сирене, а ги поръсвам с кашкавал и тогава ги заливам
07.03.2016 14:46
6
10
Ваня Георгиева
Да с масло става по ароматно.
16.02.2016 10:32
27
2
Ягодка
Вместо олио може да се сложи запържено масло и тогава няма нужда от червен пипер / запърженото масло покафенява /. Освен това в киселото мляко може да се сложи счукан чесън на вкус. Получава се класическата рецепта за яйца по панагюрски.
14.02.2016 17:01
41
7
Ваня Георгиева
Наистина съм забравила чесъна,аз слагам по мъничко във млякото.Едната порция ми е без чесън затова и съм забравила да го напиша.В къщи една част от хората избягват чесъна заради стомаха.:)Но друго си е със чесън има невероятен вкус. :)
13.02.2016 21:08
14
Дони
Ако запържиш леко червения пипер в масло и с него полееш забулените яйца става още по вкусно.
12.02.2016 23:15
43
никнай
Пррфектно, само където си забравила да прибавиш счукан чесън към млякото.
Жалко немога да ти дал повече от 5 точки
12.02.2016 19:25
9
2
Dian
Това не беше ли яйца по панагюрски? Аз слагам малко чесън в киселото мляко. Комбинацията между чесъна ,млякото и запърженият червен пипер е уникална. Почти минута стоях вцепенен като го пробвах за пръв път преди години. Не можах да повярвам ,че съм го направил сам.
12.02.2016 17:57
32
1
никнай
Сам не знаеш колко много си изпуснал през останалите години преди да откриеш и пригптвиш рецептата.
Жалко немога да ти дал повече от 5 точки
поздрав