Торта с моркови

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
14/02/2016
"И шоколадовите не са лоши, но ако искате сочна и лека торта, с която да впечатлите гостите, то трябва да им приготвите торта от моркови "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо848
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тестото: Яйцата се разбиват на пяна. След това се добавят останалите продукти, по реда, в който са изброени.

Намазнява се правоъгълна тава и се изсипва сместа. Пече се във фурна на 170 градуса за 30 мин. През това време се приготвя кремът.

За крема: Всички продукти, без ваниловия крем, се добавят в тенджера. Вари се на слаб огън, като се разбърква постоянно.

Като се сгъсти леко, се вдига от огъня. Трябва леко да се охлади. Добавя се ваниловият крем и се разбива с миксер.

Готовият блат се реже на квадратчета. Намазва се с готовия крем. Поръсва се с орехи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар