Торта с моркови

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
14/02/2016
"И шоколадовите не са лоши, но ако искате сочна и лека торта, с която да впечатлите гостите, то трябва да им приготвите торта от моркови "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 527
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тестото: Яйцата се разбиват на пяна. След това се добавят останалите продукти, по реда, в който са изброени.

Намазнява се правоъгълна тава и се изсипва сместа. Пече се във фурна на 170 градуса за 30 мин. През това време се приготвя кремът.

За крема: Всички продукти, без ваниловия крем, се добавят в тенджера. Вари се на слаб огън, като се разбърква постоянно.

Като се сгъсти леко, се вдига от огъня. Трябва леко да се охлади. Добавя се ваниловият крем и се разбива с миксер.

Готовият блат се реже на квадратчета. Намазва се с готовия крем. Поръсва се с орехи.

Разделител за торта 10 или 12 парчета - 27 см-22%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Разделител за торта 10 или 12 парчета - 27 см
18.00 лв.
14.00 лв.
Виж ››

Кръгъл разделител на торта, който ще ви помогне бързо и лесно да разграфите сладкиша на 10 или 12 равни парчета.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар