Яйца със салам

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682762384
17/02/2016
"Много лесно за приготвяне и ефектно предястие, любимо на практичните домакини "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо881
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцата до твърдо състояние. Обелваме ги и ги нарязваме на половина.

Разбъркваме маслото, крема сиренето и магданоза, нарязан на ситно.

Получената смес оставяме в хладилник.

Щом се охлади, слагаме от сместа върху яйцата.

Може да декорирате като розички. Върху сместа слагаме парченца салам.

Може да украсите с листа от магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ваня Георгиева
За такава комбинация не бях се сетила.Чудна е.
0
0
Наталия Петрова
Страхотна рецепта! Аз ги приготвям по същия начин само че вместо салам слагам риба тон от консерва.Много интересен ордьовър се получава.
0
0
Илияна Димова
Харесвам идеята, Идеално предложение за красив и вкусен ордьовър
0
0