Паниран шницел

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
17/02/2016
"Хората, които приготвят за близките си сочни домашни шницели, са най-добрите хора "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 756
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.

След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер, чубрица и сол на вкус. Отново се омесва.

Оставя се да престои в хладилник за 30 мин.

След това се правят топчета, сплескват се. Овалват се в галета и панировка и се пържат в загрята олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар