Вкусно пълнено хлебче

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120485
18/02/2018
"Това невероятно пълнено хлебче можете спокойно да приготвите както за добавка към основното ястие, така и за основно ястие. Ястие, което често ще присъства на трапезата ви "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо64 263
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и гъбите на полумесеци. В загрят тиган сложете лука, запържете до златисто и добавете каймата. Гответе 10 минути, след което добавете гъбите и бекона, разбъркайте и пържете до омекване на гъбите.

Смесете доматите и подправките и ги добавете в тигана, сложете капак и задушете до изпаряване на течността и докато сосът се посгъсти.

Вземете две хлебчета и издълбайте средата им, така че да придобият форма на цървул.

Разпределете плънката в хлебчетата, сложете и в двете от топеното сирене и настържете кашкавал.

Сложете пълнените хлебчета в тава и печете във загрята фурна на 180 градуса до разтопяване на кашкавал.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Lissy
Lissy
30.06.2016 19:54
Добавям го към "трябва да се пробва" :Р
2
1
Дими
Дими
09.03.2016 19:47
А този бекон каква роля играе?
1
4
Diana
Diana
27.02.2016 08:02
Това изглежда много вкусно, а и с тази богата плънка си е истинско предизвикатество. Благодаря за споделената рецепта!
1
0