Тази рецепта коментираха

Коментари (5)

Изпрати
Lissy
Lissy
30.06.2016 19:54
Добавям го към "трябва да се пробва" :Р
2
1
Дими
Дими
09.03.2016 19:47
А този бекон каква роля играе?
1
5
Diana
Diana
27.02.2016 08:02
Това изглежда много вкусно, а и с тази богата плънка си е истинско предизвикатество. Благодаря за споделената рецепта!
1
0
никнай
никнай
19.02.2016 17:04
Рецептата е много добра. Ял съм нещо подобно в Будапеща и твоята рецепта по нищо не му отстъпва.

Само моляте стига с това топено сирене бе, стига стая химия, на всяка манджа го слагате - толкова модерно стана че вече го слагат за щяло и нещяло.

От мен имаш 5 точки - браво.
3
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
19.02.2016 22:41
Никнай,в днешно време на село при баба и дядо само там може да се очаква да няма химия.В София си хапвам топено сирене и не мисля за Менделеев, и не защото е модерно,ами защото ми харесва и чудесно си пасна в хлебчето :)
Миси..,поласкана съм-гледам и не вярвам на очите си :)
5
1
Гергана  Георгиева
Направо е страхотно,с тази богата и вкусна плънка
2
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
19.02.2016 12:22
Благодаря,наистина си заслужава да се опита :)
0
1