Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен хляб»Пълнено хлебче с кашкавал

Пълнено хлебче с кашкавал

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
2133k7621
Пълнено хлебче с кашкавал
Снимка: Невена Блажева Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Разкошно пълнено хлебче, което е най-вкусно с престоял хляб Оставяме на вашето въображение с какво още да го гарнирате"

Необходими Продукти

  • черен хляб - 1 бр.
  • кашкавал - 150 г
  • краве масло - 70 г
  • червен пипер
  • сол
  • зелен лук
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлебчето трябва до е престояло няколко дни. Аз използвам истински хляб без консерванти.

Произвежда се в близкото до града ни село Царевец.

Нарежете хлебчето на квадрати. Кашкавала нарежете на много тънки ленти и разпределете в хляба.

Разтопете кравето масло и полейте хлебчето. Посолете със солта и пипера.

Завийте хлебчето с алуминиево фолио /не стегнато/ и печете в загрята фурна 15-20 мин. Ако е необходимо, отстранете фолиото и допечете, но внимавайте да не прегори пиперът.

Поднесете със ситно нарязан пресен лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
511
40
30
20
10
Дай твоята оценка: