Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с пилешко и гъби

Талиатели с пилешко и гъби

yoanayoana
Новак
13541188
Талиатели с пилешко и гъби2 / 2
18/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Очакваме някой да каже магическите думи - Време е за ядене, захвърляме всичко и отиваме да опитаме тази вкусотия"

Необходими Продукти

  • талиатели - 1/2 кутия Барила
  • пилешко месо - 1 бр. пилешки гърди
  • кладница - 200 г гъби (може и други)
  • сметана - 200 мл готварска
  • чесън - 1 - 2 скилидки
  • горчица - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите в подсолена вода.

За соса нарежете на ситно пилешкото месо и сложете в тиган с мазнина да се запържи.

Нарежете и гъбите и прибавете и тях, овкусете със сол и пипер.

Когато са почти готови, прибавете нарязания чесън и накрая сметаната, смесена с горчицата.

Оставете още няколко минути на котлона и готово.

Разпределете талиателите в чинии и залейте със соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Пиле, гъби, сметана, талиатели-разкош.Може би липсва съвсем малко кашкавал отгоре за завършек
09.05.2016 07:18
1