Начин на приготвяне
В тенджера на много слаб огън изсипете млякото, маслото, ликьора, шоколада и разбъркайте леко.
В сух тиган запечете бадемите, като ги разбърквате непрекъснато и внимавате да не загорят. Изсипете ги още горещи при шоколадовата кувертюра.
Накрая добавете кората от мандарини, шамфъстъците и разбъркайте.
В тава с размери 23 на 30 (приблизително) поставете прозрачно фолио и изсипете сместа, разпределете я хубаво с нож и заравнете повърхността. Поставете в хладилника 3-4 часа.
След това прехвърлете заедно с фолиото върху дъска и внимателно го отстранете. Нарежете на малки квадратчета с остър нож.
Съхранявайте го в затворен съд в хладилника или фризера.