Пукан чесън

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1484140215175
19/02/2016
"Разядка по селски - ще опитате ли с домашна ракийка или вино?"
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 248
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • едър чесън - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Главата чесън се изронва на скилидки.

На нагорещена плоча се нареждат скилидките. Обръщат се по няколко пъти от всички страни.

Разядка и гарнитура най-вече за пържен или паниран дроб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар