Gotvach.bg»Рецепти»Палачинки»Катми»Катми със зелен фасул

Катми със зелен фасул

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Катми със зелен фасул2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Ще станете заклети почитатели на зеления фасул, като опитате тази рецепта с него"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • брашно - колкото поеме
  • вода - 1 в. ч.
  • сол
  • червен пипер
  • зелен фасул - 250 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се начупва на малки парчета и се сварява до готовност.

След това към тях се добавят предварително разбитите яйца, вода, сол, черен пипер и брашно.

Сместа трябва да е гъста като боза.

В тиган се загрява олио. Взема се по един среден черпак от сместа и се пържи в загрято олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: