Млечно реване

DianaDianaЧирак6110981
20/02/2016
"Един по-различен но много вкусен прочит на любимото ни реване и не тежи като другите сладкиши със захарен сироп"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 358
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула.

Сипете сместа в правоъгълна форма с хартия за печене и сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна до готовност. Готовият сладкиш се оставя да изстине напълно.

Изважда се от фурната и се оставя напълно да се охлади.

За да приготвите сиропа, загрейте прясното мляко със захарта и ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади.

Залейте със сиропа студения блат, оставете реването напълно да се охлади.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар