Начин на приготвяне
Започнете с приготвянето на заливката на реването, като смесите всички съставки за нея и поставите на котлона.
Варите до пълното разтваряне на захарта до завиране, оставете да се охлади.
Разбийте отделените жълтъци с водата и 1 с.л. захар, до пухкавост.
Отделно разбийте отделените белтъци с 2 с.л. захар на пухкав крем.
Смесете разбитите жълтъци и белтъци с помощта на шпатула, като прибавяте и пресятото брашно до еднородна пухкава смес.
Покрийте тава с размери 20 на 20 с хартия за печене и сипете сместа в нея, заравнете.
Печете в предварително нагрята на 180 градуса фурна до готовност за около 30 минути.
Отстранете хартията от готовия блат и полейте с охладената млечна заливка вашето млечно реване.