Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Гъста агнешка супа с масло

Гъста агнешка супа с масло

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105478130
Гъста агнешка супа с масло
Снимка: Adriyana - Adi
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Откъдето и да си го погледнете, това си е чиста проба агнешка каша, много вкусна при това"

Необходими Продукти

  • агнешки дреболии - 250 г
  • масло - 50 г
  • праз - 1/2 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 4 с.л.
  • фиде - 1 шепа
  • сол
  • черен пипер
  • лимонтузу
  • девесил
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме дреболиите. Отделяме бульона, запържваме ги с масло и праз, посоляваме, добавяме бульона и вода, за да стане общо 3 л течността.

Когато заври, слагаме фидето.

Приготвяме разбити яйца с мляко и брашно. Изсипваме към супата с непрекъснато бъркане.

Добавяме пипера и лимонената киселина на вкус - поръсваме с девесил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ооо такъв вариант не съм пробвала, ще опитам.
22.02.2016 21:51