Пилешки шишчета с бекон

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Пилешки шишчета с бекон2 / 2
23/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"И без бекон са си вкусни, но в комбинация с бекон и зеленчуци са направо съвършени"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 1 кг (Филе)
  • бекон - 400 г пушен
  • гъби - 1 буркан
  • лук - 2 глави
  • чушки - 3 - 4 бр. червени
  • соев сос - 1 ч.л.
  • мед - 1 ч.л
  • черен пипер - 1 щ.
  • лимон - 1 бр.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на кубчета. Всички подправки омесваме в купа с малко вода.

Месото на кубчета го слагаме в купата с подправките. Така е хубаво да постои поне час и тогава го нанизваме на шишове, като редуваме късче месо, бекон, лук, чушка и гъби.

Готовите шишчета се напръскват с още олио, преди да се сложат на скарата. Когато са готови, се гарнират с домат и лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: