Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Ребърца с чеснови картофи

Ребърца с чеснови картофи

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105478130
Ребърца с чеснови картофи2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 600 г
  • картофи - 500 г
  • оцет - 3 с.л, . ябълков
  • вода - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • сол - 1 к.л.
  • захар - 1 к.л.
  • маслини - за украса
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим ребърцата и ги запичаме на фурна само със сол и олио.

Картофите изпържваме и поръсваме с дресинг от оцета, водата захарта, солта и настърган чесън.

Украсяваме с маслини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: