Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани сиренца»Панирана бейби моцарела

Панирана бейби моцарела

Мартина ТраковаМартина Тракова
Помощник Готвач
1386672431
Панирана бейби моцарела
Снимка: Ivana Mirković
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Бързо, лесно, вкусно тези панирани моцарелки се сервират топли, но и студени също са много вкусни"

Необходими Продукти

  • моцарела - 1 пакет бейби
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 2 к.ч.
  • галета - 1 к.ч.
  • царевично брашно - 1 к.ч.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изваждаме моцарелата от плика и я изцеждаме. В брашното добавяме солта и черния пипер, като ги смесваме добре.

Разбиваме яйцето в купичка. Отделно смесваме галетата с царевичното брашно. Овалваме моцарелата първо в мерудиеното брашно, после в яйцето, а най-накрая в галетата.

Пържим в загрято олио до златист цвят. Поднасяме топли, по желание поръсени със ситно нарязан копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Биляна Владова
Биляна Владова
Много обичам панирана моцарела, но никога не съм се пробвала да направя, сега реших да опитам и стана невероятно вкусно
19.03.2016 16:24
2
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Хммм на това ще отива и сладко в допълнение - аз бих го пробвала с ягодово
23.02.2016 16:35
3
1
Покажи всички подкоментари