Бохча

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120485
05/02/2017
"Така е, колкото повече хапвате от тези пълнени хлебчета, толкова повече ви се яде "
Приготвяне40 мин.
Готвене15 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101 581
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Първо сварете свинското месо до готовност, след което го накъсайте на парчета. Загрейте зехтина и запържете нарязан на ситно лука и двете чушки, пържете до златисто и добавете нарязаните гъби, запържете за кратко и добавете месото, сипете виното и покрийте с капак.

Задушавайте до изпаряване на течността наполовина, добавете сметаната, разбъркайте и оставете на котлона още няколко минути, докато се посгъсти.

Трябват ви две питки, аз купих готови, вие ако прецените може да си омесите домашни. Изрежете питките отгоре като капаче и издълбайте средата, като основата и стените и трябва да са цели.

Намажете дъното на питките с доматен сос и разпределете приготвената смес в тях. Настържете кашкавала по равно върху всяка, сложете ги върху скарата на фурната и ги запечете на 180 градуса до разтопяване на кашкавала.

Бележка: Капачетата може да сложите до питките и да запечете и тях, а при сервиране да ги захлупите. Средата от питките сложете върху вестник на хладно и проветриво място и изсушете за галета.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Венелина Иванова
Много вкусни и лесни и ефектни!
0
0
Павел Косовски
Слагат се и кисели краставички и рецептата е оригинал.
1
0
Zvezdelina Krusteva
Zvezdelina Krusteva
22.02.2017 12:03
Много добре се получи
0
0