Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена торта»Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта

Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
7508k2k5
Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта
Снимка: Сия Рибагина
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6
"Нашата читателка Сия твърди, че това е най-лесната, най-бързата и най-вкусната бисквитена торта, която някога сте опитвали и се приготвя само за 15 минути. Ние сме склонни да и вярваме. Дали е наистина така? Преценете сами"

Необходими Продукти

  • чаени бисквити - 3 пакета (с дупки), по 150 г
  • пудинг - 2 бр. шоколад без варене (по 60 г)
  • пудинг - 1 бр. ванилия без варене (60 г)
  • сладко от малини - 1 бурканче
  • прясно мляко - 1 литър
  • орехи - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете трите вида крем, като използвате прясното мляко и следвате указанието на опаковката.

На дъното на тавичка или формата, в която ще редите тортата, сложете малко от ваниловия крем, наредете отгоре бисквитите една до друга.

В отвора на всяка бисквита сложете по малко от сладкото. Сипете белия крем върху бисквитите, подравнете и наредете пак бисквити, следва отново сладко във всяка дупчица и отгоре сложете шоколадовия крем.

Процедурата се повтаря с последен ред бисквити, сладко и най-отгоре другия шоколадов крем.

За декорация отгоре може да сложите натрошени орехи, капчици от сладкото и да начупите от бисквитите, ако са ви останали.

Сложете бисквитената торта в хладилник да стегне за поне 6 часа.

Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ивелина
Ивелина
Обожавам я!
25.02.2016 07:26
6
1