Начин на приготвяне
Почистете и измийте крилцата. Картофите обелете, измийте и нарежете на парчета. В купа смесете всички подправки, намачкан чесън, кетчуп, виното и соевия сос.
Разбъркайте и добавете крилцата, като хубаво с ръка втриете марината в тях. Покрийте с домакинско фолио и сложете в хладилника да се мариноват за 2 часа. Вземете два алуминиеви листа фолио с дължина около 20 см всеки.
Кръстосайте двата листа фолио и намажете с зехтин. В средата им сложете малко картофи, а върху тях наредете няколко изцедени от маринатата крилца. Завийте фолиото като пакетче и сложете в тава, така направете и с останалите картофки и крилца.
При мен се получиха 3 бр. пакетчета. Сложете тавата с получените пакети във фурната, включете на 170 градуса и печете 1 час, след което извадете тавата и внимателно с ножица отрежете горния слой на фолиото така че крилцата да се открият.
Поставете във фурната за още 15 минути до златисто на крилата. Поднесете с фолиото.