Кавърма с овнешко месо

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
667
3916
7
27/02/2016
"Овнешко или агнешко - няма значение, пригответе го по тази рецепта и няма как да сгрешите "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 876
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостяваме месото и нарязваме на хапки като за шишчета.

Задушаваме, докато омекне в мазнината заедно с едро нарязан зелен лук. Подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Прехвърляме в тавичка и заливаме с киселото мляко, нарязан зелен чесън и листенца пресен джоджен.

Запичаме кратко в гореща фурна до готовност. Поднасяме с гарнитура от варен ориз или картофено пюре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар