Консервирани ябълки за щрудел

Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧирак105113
27/02/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене5 мин.
Общо55 мин.
Порции6 буркана
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 615
  • Преглеждания за месеца171
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • ябълки - 3 кг
  • захар - 500 г
  • канела - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и настъргваме ябълките.

Омесват се на сухо със захар и канела и се стерилизират за около 5 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
27.02.2016 15:11
Радвам се че се е харесала идеята
0
0
Гергана  Георгиева
Да, наистина, а аз имам в повече и ще излязат скоро от строя ако не ги оползотворя. Благодаря за идеята!
0
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
27.02.2016 14:01
Спестява време и оползотворява плодовете когато са ни в повече
1
0