Начин на приготвяне
Слагаме пилешките пържоли в тавичка. Белим и нарязваме на пръчици морковите и прибавяме при пилешките пържоли.
В отделен съд смесваме сока от грейпфрут с чаена чаша вино, чаена чаша вода, олиото и червения пипер.
Поливаме пържолите, поръсваме с черен пипер и натрошаваме кубче пилешки бульон.
Слагаме тавичката за 45 минути във фурната, загрята на 180 градуса. След като станат готови, отделяме пържолите и морковите в чиния за сервиране и сгъстяваме соса с разтворено в малко вода натурално нишесте.
Белим грейпфрута и премахваме ципата, разделяме на резенчета и смесваме с пилешките пържоли, поръсваме с нарязан пресен магданоз и поливаме със соса.