Вратна пържола на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
14/06/2011
"Вратните пържоли се изпичат отлично на скара и остават толкова крехки!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо38 878
  • Преглеждания за месеца384
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране
* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Стават много вкусни и сочни!
1
0