Пържола на пара

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5018k
Пържола на пара1 / 2
22/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • пържоли - 3 бр. свински или телешки, без кост
  • сол
  • черен пипер
  • за соса
  • зехтин - 5 с.л.
  • магданоз - 2 - 3 с.л. скълцан
  • лимонов сок - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете пържолите с малко черен пипер и друга подправка по ваш избор и ги начукайте, докато се изтънят.

Сложете ги да се готвят на пара (кошница/решетка над леко вряща вода с капак) за 1 час или до готовност.

През това време смесете нарязания магданоз със зехтина, малко лимонов сок и сол на вкус.

Топлите пържоли намажете с тази марината и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: