Салата фусили с риба тон

АнонименАнонименНовак2123
28/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 464
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фусилите се сваряват съгласно инструкциите на пакета на производителя. Когато са готови се отцеждат от водата и се оставят да изстинат.

В друг по-голям съд се накъсва на парчета рибата тон от консервата, добавя се царевицата, нарязаните на малки кубчета кисели краставички. Смесва се добре и се добавят сварените фусили.

Всичко се поръсва със сока, а 1 лимон и се овкусява с черен пипер. После всичко се разбърква добре с майонезата. Салатата е подходяща за зимата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
28.02.2016 16:04
Става най- ефектна с трицветни фусили
0
0