Свински ребърца с мед и чесън

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
288
261
4
28/02/2016
"Ребърцата са вкусни когато са сочни и крехки, такива са и тези приготвени с медена глазура"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 201
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме ребрата на парчета.

Посоляваме леко, може да добавите подправки по ваш вкус-черен пипер, зелени подправки.

В леко намаслена тава нареждаме парчетата. Всяко намазваме с мед и натриваме с чесъна, счукан на ситно.

Печем в загрята фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Георгиева
Ахх тези ребърца, обожаваме ги, чистото месо няма този хубав вкус както месото до кокал.:)
2
0
Йорданка Тасева
и аз много ги обичам
0
0