Консервиран паприкаш

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105
394
129
230
29/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 984
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже не много на дребно и се задушава в олиото със сол, докато омекване. Използва се малка караванка.

При него се нарязаните чушки на дребно, които се позапържват. Добавят се доматите, едро нарязани.

След като сместа се сгъсти, се посипва брашното и се долива много вода, за да се добие гъст сос.

Скилидки чесън се белят и се нарязват. Добавят се и те. Сместа се оставя да къкри на слаб огън около половин час.

Добавя се скълцаният магданоз. Насипва се в буркани и се стерилизира за 10 минути. Съхранява се на тъмно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар