gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Солен Пай»Солен пай с готово тесто

Солен пай с готово тесто

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9583k
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и шунката на ситно, счукваме чесъна. Задушаваме ги в сгорещено олио. Оставяме настрани.

Настъргваме сиренето и кашкавала на едро и смесваме всички продукти с яйцата и киселото мляко. Подправяме на вкус.

Разточваме тестото за пица и го слагаме в намаслена тава. Отгоре разпределяме сместа с шунка, сирене и кашкавал и прехлупваме ръба на тестото върху нея.

Печем около 45 минути при 200 градуса. Накрая може да се покрие с хартия за печене, за да не прегори.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: