Начин на приготвяне
Измийте месото и го сварете. Готовото месо обезкостете.
Обелете лука, нарежете го на ситно и го задушете в мазнината. Добавете нарязания на малки парченца морков към лука.
Измийте спанака, нарежете го на дребно и го прибавете към останалите зеленчуци. Добавете месото и налейте от прецедения бульон.
Добавете още 1 ч.ч. вода. Овкусете със сол. Варете до готовност на зеленчуците. Прибавете накрая фиде (количеството е по желание от вас - около една шепа).
Застройте спаначената супа, като смесите продуктите за застройка и ги прибавите към готовото ястие. Варете още около 5 мин.
Поръсете със ситно нарязан магданоз преди сервиране.
Спаначената супа със свинско е готова.
Коментари