Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица Марко Поло

Пица Марко Поло

Пица Марко Поло1 / 2
01/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Отправете се на истинско кулинарно пътешествие с помощта на тази Пица Марко Поло"

Необходими Продукти

  • тесто
  • брашно - 200 г
  • мая - 1/2 кубче
  • сода бикарбонат - 1 щ.
  • захар - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • вода - 1 ч.ч.
  • За пицата
  • доматен сос - 100 г
  • кашкавал - 130 г настърган
  • пилешко месо - 100 г пилешко филе (печено)
  • царевица - 50 г консервирана
  • топено сирене - 70 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесва се тестото. Разточва се на кора, която се намазва с доматения сос, следва пилешкото, кашкавалът.

Топеното сирене и царевицата се поръсват симетрично. Пече се до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: