Миш-маш с яйца и сирене

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
243
165
2
10/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 077
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се изпечените и обелени чушки на дребно. Разбиват се яйцата, сиренето се натрошава с вилица.

Слагат се чушките в тиган със сгорещено олио и се пържат 15-ина минути.

Прибавя се натрошеното сирене и сместа продължава да се пържи. Накрая се изливат разбърканите яйца и наситненият магданоз.

Ястието се пържи до готовност на яйцата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Лили Петрова
Лили Петрова
25.01.2017 19:01
Харесвам бързите,лесните и най-вече вкусни ястия. Тове е едно от любимите ми и най-често приготвяното от мен.
0
0
Наталиа Петрова
Много ни хареса! Добавих и малко черен пипер.
0
0
Илияна Димова
Много харесвам миш-маш ! Така с печени чушки сигурно е много вкусно ! Хубава идея !
0
0