Бял ориз по индийски

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
11/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 448
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре ориза и го сваряваме в тенджера с кипяща вода.

След 15 минути го отцеждаме и веднага го разбъркваме с маслото, отцедения нахут и нарязаните сварени моркови.

Сервираме го топъл.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар