Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Щрудел»Ябълков щрудел с круши

Ябълков щрудел с круши

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2272k3412k5
Ябълков щрудел с круши2 / 2
14/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Дайте ни един пакет бутер тесто и малко място да развихрим въображението си - пък после ще опитате от този разкошен щрудел - хем с ябълки, хем с круши"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 пакет
  • ябълки - 4 - 5 бр.
  • круши - 2
  • захар - 3 - 4 с.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се оставя в хладилника за 24 часа да се размрази.

След като е размразено, ябълките и крушите се нарязват на дребни кубчета.

Слагат се в голяма купа и заедно със захарта и канелата и се объркват.

Тестото се разстила, по средата се слага от плънката и се завива.

Слага се в тава и се намазва с разбитите яйца.

Пече се 20-25мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: