Омлет със сирене и кашкавал

15/03/2016
"Гарнирайте със свежи зеленчуци и поднесете - перфектният обяд за всеки "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо105 274
  • Преглеждания за месеца704
  • Преглеждания за седмицата138
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата и добавяме натрошено сирене, щипка сол и черен пипер.

В загрят тиган с малко олио сипваме разбитите яйца. Печем за кратко, докато се сгъсти сместа.

Поставяме отгоре две плочки кашкавал и прегъваме омлета на две. Поднасяме с пресни зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
да обръща се ,просто съм пропуснала да го напиша - бърза работа ,срам за майстора :)
7
0
Илияна Димова
Харесвам рецептата, омлета трябва ли да се обръща , да се запече и от двете страни ?
7
2
Гергана  Георгиева
Омлета ми хареса,бързо се приготвя и е много вкусен
2
0