Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Пържени Филийки»Пържен козунак със захар и канела

Пържен козунак със захар и канела

Пържен козунак със захар и канела
Снимка: Анонимен
2 / 6
18/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Мисля, че по това се разбира качествен ъпгрейд на козунак"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 200 мл
  • захар - 3 ч.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • олио - 100 мл за пържене
  • козунак - 1 бр. сух
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата, прясното мляко, захар и канела.

Сухият козунак, останал от Великден, се нарязва на дебели филии. Всяка се топи в яйчената смес.

Пържим в загрята мазнина от двете страни. Поднасяме с чаша айрян, може да поръсите с захар и щипка канела. Бързо и вкусно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: