Пилешки крилца с къри

20/03/2016
"Овкусявате и печете до съвършенство - това са перфектните крилца "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 897
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешки крилца - 700 г
  • олио - 2 с л
  • къри - 1 с л
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 2 щипки
  • бульон - 100 мл пилешки
  • риган - 3 щипки
  • червен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крила се поставят в тенджера с вода и се варят за кратко - 10 минути.

Изваждат се и отцеждаме добре, нареждат се в намазана с олио тава.

Поръсват се със къри, сол, черен и червен пипер, риган. Сипва се отгоре малко олио и пилешкият бульон.

Печем до зачервяване в умерена фурна 180 градуса.

Лесно и много вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар