Супа с лапад

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
691
226
346
2
21/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 998
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се запържва брашното с олиото. Долива се хладка солена вода, като се бърка с лопатка.

Като заври се прибавя нарязаният лапад.

Готовата супа се застройва с яйцето.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар