Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Шунка и кашкавал, панирани в кори за баница

Шунка и кашкавал, панирани в кори за баница

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
2782k3632k1
Шунка и кашкавал, панирани в кори за баница
Снимка: Потребител#167180
1 / 2
21/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Кой е казал, че с кори за баница се прави само баница? Опитайте нови варианти, с гаранция за приятни изненади!"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 4 бр. от тънките
  • шунка - 60 г
  • кашкавал - 120 г
  • яйца - 2 бр.
  • олио - за пържене
  • гарнитура
  • краставици
  • домати
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Корите срязвам на половина. Нарязвам шунката и кашкавала на еднакви парчета, не бива да са дебели. Разбивам яйцата.

Върху кората слагам кашкавал, шунка и пак кашкавал.

Завивам в кората и оформям като пакет, потапям в разбитите яйца и пържа до златисто от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Караджова
Йорданка Караджова
ммм и с едно боровинково сладко мммм
27.01.2020 21:16
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Вчера ги правих със топено сирене и кренвирш. Моите мъже ги нападнаха веднага и за нула време ги нямаше.:)
21.03.2016 14:39
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Стефи и аз правя такива стават мазнички но са много вкусни.
21.03.2016 14:19
1
1
Покажи всички подкоментари
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Много интересна идея и ще я изпробвам скоро!
21.03.2016 13:36
2
1
Покажи всички подкоментари