Начин на приготвяне
От продуктите за тестото замесваме тесто. Разделяме на 6 топчета, всяко едно разточваме с точилка на питка около 10 -12 см. Намазваме с олио от двете страни и оставяме да престоят за 20 минути.
Докато питчиците си почиват, обелваме и настъргваме ябълките. Смиламе бисквитите на пясък. Смесваме всичко - ябълки, захар, канела и бисквитите.
Върху подходяща покривка започваме да раздърпваме корите отвътре навън, като се движим в кръг по посока на часовниковата стрелка. Разтеглената кора леко напръскваме с олио и слагаме от плънката. С помощта на покривката навиваме на руло.
Рулата подреждаме в намазана с олио тава. Печем до порозовяване. Поръсваме с пудра захар.